Malzemeler:
- 3 yemek kaşığı acı biber salçası
- 3 yemek kaşığı tatlı biber salçası
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı kimyon (silme)
- 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
- 1 1/2 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı kekik
- 1/4 su bardağı zeytin yağı
- 1 diş dövülmüş sarımsak
- 3 dilim ekmek içi (ufalanmış)
- tuz
Hazırlanışı:
1. Salçalar karıştırılır.
2. Zeytin yağ ve sarımsak ilave edilir.
3. Baharatlar eklenir ve tuzu ayarlanır.
Not: Cok acı seviyorsanız, tatlı biber salçasını azaltıp acı biber salçası koyabilirsiniz. Afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder